Pitkästä aikaa sain aikaiseksi tulla vuodatukseen kirjoittelemaan. Viime aikoina elämä on ollut enemmän kuin hektistä, joten on jäänyt netissä seikkaileminen yleensä ottaenkin vähemmälle. Töissä on ollut hurja kiire ja töiden jälkeen ei juuri ole ehtinyt tai jaksanut enää koneelle istua.

Eilen illalla jätin avokin kaverinsa kanssa tänne meille ja itse vietin iltaa työkavereiden kanssa. Oli ihan mukavata, kun sai jutella naisten kanssa asiat halki, poikki ja pinoon. Tuli keskusteltua kaikista mahdollisista asioista maan ja taivaan väliltä. Tokihan työasioistakin avauduttiin välillä, mutta onneksi vähemmän. Kävimmä illan päätteeksi vielä pubissa, mutta sieltä suoraan kotiin. Ihan mukava oli käväistä, mutta pidempään en kyllä olisi jaksanut olla.

Avokki oli päässyt eilen pitkästä aikaa rumpujensa kimppuun. Avokin rummut on maanneet mökillä jo monta vuotta ja nyt ne otti käyttöönsä avokin yläasteikäinen kummipoika. Avokki on joskus aikoinaan ollut monessakin bändissä rumpalina, mutta kyllästyi keikkailuun jo kymmenen vuotta sitten. Vehkeet vietiin siinä vaiheessa mökille ja siellä ne ovat sitten keränneet pölyjä. Nyt rummut annettiin tosiaan uuden polven rumpalin käsittelyyn ja avokki oli apuna niiden kasaamisessa. Oli sitten joutessaan käynyt hakkaamassakin. Onhan avokki aina välillä käynyt taitoa ylläpitääkseen kokeilemassa kaverin rumpuja, mutta nyt oli oikein ajan kanssa rummutellut.

Juuri tässä laskeskelin, että kesälomaan on vielä 5 viikkoa. Onneks työaikani muuttuivat joku aika sitten niin, että iltavuorot kestävät enää klo 21 saakka ja iltavuoroja on entistä vähemmän. Tämähän tarkoittaa sitä, että pääsen nauttimaan kesästä aiempia vuosia enemmän. Se vähän harmittaa, että en asu enää omakotitalossa, koska ennen pääsi joka päivä pihalle ottamaan aurinkoa. Nyt pitää istua läkähdyttävän kuumalla parvekkeella, että saisi väriä pintaansa. :)

Onneksi paras kaveri muutti uuteen kotiinsa ja olenkin pelotellut, että saavun jokaisena kauniina kesäpäivänä lellottelemaan heidän pihalleen. Ei kuulemma haittaa... :)

Jahas, taidanpa alkaa tekemään chili con carnea, vaikka avokki siitä ei juuri välitäkään. Oli äsken niin kärttyisä otus tuolla makuuhuoneessa, että saa nyt sitten tuntea nahoissaan... :) Tokihan tässä on parina päivänä syöty liiankin hyvin, perjantainakin tein kermaperunoita lehtipihvien kera... Kevyttä! :) Nyt pistetään vyötä tiukemmalle!