Iltavuorosta selvittiin (jipiaijee) ja loma on alkanut! Ilta oli kyllä hyvin mielenkiintoinen, niin asiakkaiden  kuin työkavereidenkin suhteen. Itselläni alkoi ns. lomatärinät jo kolme tuntia ennen työvuoron loppua, joten jutut oli sen myötä melko levottomia. Pahoitteluni kaikille asianosaisille.

Mies tuossa töihin lähtiessään kertoi ilouutisen, pakkasta -25 astetta... Tästähän tulee mielenkiintoista, kun pääsen kohta ulos kävelemään parturiin, kirjastoon ja kauppoihin. Sinälleen pakkanen ei minua haittaa, olen aina ollut talven ystävä. Tuommoinen pitkien matkojen kävely ei vain minua hirveästi jaksa innostaa. Kun kaikki tarvittavat vaatteet on saanut laitettua päälle, on olo kuin michelin-miehellä. Ja tottahan toki silloin täytyy myös käydä kaupoissa, joten sisätiloissa tulee varmasti tukalan kuuma.

Tosiaan, kohta saan uuden tukan. Saas nähdä mitä tällä kertaa keksitään. Mietin tuossa punaista väriä, mutta toisaalta haluaisin jotain ihan muuta. Täytyy kysyä parturin mielipidettä, sehän se ammattilaisena tietää mitä kannattaa tehdä.

Fiilis on tänään ihan jees. Vähän jo polttelisi alkaa pakkaamaan kamoja reissuun lähtöä varten, mutta taidan jättää sen vasta huomiseen. Eli viime tippaan. Olen huomannut, että kun pakkaan kamani vasta viime hetkillä, pakkaan silloin mukaan kaikista järkevimmät tavarat. Jos pakkaamista suunnittelee päiviä etukäteen huomaan yleensä perillä, että matkassa on turhaakin turhempia kamoja...

Jahas, nyt alkaa tulla jo kiire, joten ei kun vaatehuoneeseen lämpimiä vaatteita etsimään....