Täällä töissä on kivaa. NOT! Jotenkin motivaatio on näin loman jälkeen ihan nollissa, loma olisi kyllä voinut jatkua vielä ainakin viikon. Onneksi kesälomalla saan luultavasti olla vähintään kolme viikkoa putkeen pois täältä... Se saattaa tuntua jo sitten oikealta lomalta.

Viikonloppu oli kyllä leppoisaa aikaa. Perjantaina olimme siis ystäväpariskunnan luona fonduella. Lauantaina köllimme sängyssä, saunoimme ja pidimme toisistamme huolta. Sunnuntaina kävimme kummipojan luona viemässä synttärilahjan. Toivottavasti kummitätiä ei pidetä ihan mörkönä, kun 6-vuotias sai lahjaksi pääkallopaidan. :) No joo, toki kaks pakettia legoja varmasti helpotti pojan tuskaa.

Avokki on nyt sairastunut vihdoin kunnolla siihen flunssaan. Herätyskello soi jo puoli seitsemän, mutta hirrrrrvittävän yskänkohtauksen jälkeen torkku meni pois päältä ja mies jatkoi uniaan. Hyvä niin, koska kuumekin oli sitten noussut kun myöhemmin se mitattiin. Sinne se mussu meni peiton alle tuhisemaan, kun minä lähdin töihini. Mieluummin minäkin olisin kotiin jäänyt, mutta jonkunhan on rahaakin tienattava... :)

Eilen tein päätöksen, että opiskelemaan on haettava. Ei auta. Jos työmotivaatio on tätä luokkaa, niin taitaa olla parempi hankkia mieluinen koulutus, jonka jälkeen unelmatyön etsiminenkin on helpompaa. Koulukin on jo selvä, joten ensi maanantaina yhteishaun alkaessa netin kautta hakemusta vetämään. Niin helppoa se on!

Opiskelemaan lähteminen tarkoittaisi sitä, että pakkaisimme kamamme ja muuttaisimme Ouluun. Onneksi avokki on ainakin toistaiseksi ollut kannustava tässä asiassa, hänellekin nimittäin löytyisi luultavasti huomattavasti paremmin töitä Oulun alueelta. Noh, tätä kannattaa murehtia vasta kun opiskelupaikka on plakkarissa....

Jahas, ruokatauko loppui, joten ei kun töitä paiskimaan. Jippii. :(