Palasin eilen kotiin ristiriitaisin tuntein... "Ihana tulla kotiin, mutta mikä h....vetti täällä haisee?!?!" Kävi ilmi, että oma pikku pyromaanini eli rakas avomieheni oli lauantaina päättänyt lämmittää pitsaa ja sen jälkeen käynyt "pienille" päiväunile lämmityksen ajaksi. Kiesus mikä haju asuntoon voi tulla vaivaiset 8 tuntia uunissa olleesta pakastepitsasta!

Noh, selvisipä sekin että mitä tulen tekemään loppulomani ajan. Tänään olen onneksi jo saanut vanhat verhot pestyä ja uudet tilalle. Kaikki sisustustekstiilit on olleet parvekkeella eilisestä saakka ja saavat vielä jonkin aikaa ollakin. Haju on kieltämättä mielenkiintoinen... Vielä kun kaikista vaatehuoneessa olleista vaatteista saisi kitkerän savun hajun pois.

Täytyy kuitenkin olla kiitollinen siitä, että minulla on edelleen kämppä jossa asustaa. Ihan moitteitta mies ei kuitenkaan tästä teosta selvinnyt. Soitin hänelle töihin tultuani kotiin ja ilmeisesti sananpainoni olivat olleet melko pelottavat, koska avokki kertoi jälkikäteen jännittäneensä kotiintuloa... :) Noh, asia on nyt sovittu ja herra lupasi ostaa kukkia hyvitykseksi heti kun mahdollista. Saas nähdä milloin se hetki koittaa.... Luultavasti asia unohtui samantien... :)

Depeche moden keikka oli loistava, me likeeee! Enpäs muista milloin viimeksi olen tanssinut kahta tuntia putkeen. Jalat olivatkin keikan jälkeen sen verran verillä, että jätimme pilettämisen siltä illalta kokonaan ja siirryimme hotellihuoneeseen nukkumaan. Paitsi että kävin hotellin pubizza juomassa elämäni kalleimman kokiksen. Meinas mennä kokikset väärään kurkkuun kun kuulin pienen tuopin hinnan. Alle puoli litraa maksoi 3,60 euroa. Uskomatonta!

Hohhoijaa, matkalaukku pitäisi purkaa ja sitten alkaa syömään. Lasagne köllöttelee vasta puhdistetussa uunissa, nam.