Tänään on siis se päivä, että karistan pikkukylän lumet jaloistani. Olen jo ehtinyt sopia reissuni joka päivälle jotain tekemistä, joten vapaa-ajanongelmia ei tule olemaan. Onneksi suurimmalla osalla pääkaupunkiseudun kavereista on oma auto, koska tuleva bussilakko kyllä varmasti vaikeuttaa  liikkumista. Systeri asuu alueella, josta ainoa joukkoliikenneyhteys on nimenomaan bussi, joten saas nähdä kuinka monta taksikuittia taskusta löytyy kotiin palatessa.

Soittelin eilen pikkuserkulleni, joka oli kuulemma juuri palannut Moskovasta ja sovimme lauantai-illaksi tyttöjen illan. Ruuanlaittoa, keskusteluja, jotain juomaa ja sitten ehkä baariin. Pikkuserkun mies aikoo kuulemma lähteä kaverinsa luo kolmekymppisiä juhlimaan, joten saamme olla ihan tyttöjen kesken. Mukavaa mennä kylään, en nimittäin ole vielä kertaakaan siellä päässyt/ehtinyt käymään. Johan se on aikakin nähdä minne antamamme häälahja on sijoitettu. :)

Kylläpäs on ihana päästä matkaan, vaikka en nyt sen kauemmaksi kuin Helsinkiin olekaan menossa. Ja hyväksi taitaa olla pieni tauko parisuhteessakin, on nimittäin viime päivinä ollut hiukan kränää joka asiasta. Luulisi että kuuden päivän "eron" aikana ehtii jo tulla jonkin verran ikävä... :)

En luultavasti pääse koneen äärelle matkan aikana, joten bloggaukseen tulee nyt pakostakin muutamien päivien tauko. Hyvää viikonloppua kaikille!