Tänään laiskottaa. Tai oikeastaan mulla laiskotti jo eilen illalla. Nukkumaan mennessä suunnittelin että vietän tämän päivän peiton alla makoillen ja lukien Grace Kellyn elämänkertaa. Noh, tähän mennessä olen jo tuonut parvekkeelta matot ja muut kamat sisään, tiskannut ja silittänyt miehen paidan. Olen harkinnut koko ajan sänkyyn palaamista, mutta ei tule tapahtumaan. Mielessä on vielä ainakin sata juttua mitä pitäisi tehdä. Kai se on pakko lähteä kaupungillekin, apteekissa pitäisi käydä täydentämässä pillerivarastoa.

Mietin eilen, että mitähän äksöniä keksittäisiin tälle illalle.Aluksi oli puhetta bubiin lähtemisestä, mutta asiaa pohtiessani soikin puhelin ja saimme kutsun fondueillalliselle. Jee! Pitänee siis käydä hakemassa pari punaviinipulloa tuliaisiksi.

Rahatilanteenikin parantui taas huomattavasti kun mies palasi eilen töistä setelinippu kourassa. Oli saanut osan palkasta jo projektin tässä vaiheessa. Hyvä juttu, tuli nimittäin tarpeeseen hänen puolikas vuokrastaan. Tarkistin eilen matkan aikana kertyneet vahingot tililtäni, eikä ihan pienet vahingot olleetkaan. Oon mää ainakin yhdessä asiassa hyvä: tuhlaamisessa. :)

Jahas, taidanpa nyt pukea päälleni ja lähteä sinne kaupungille.  Vaatekauppoihin ei kuitenkaan ole mitään asiaa! :)