Flunssa jatkuu edelleen, pitäisi alkaa jo parantumaan kun sunnuntaina olisi töitä... Jipii... Nyt mustaherukkamehua kurkusta alas.

Tämän päivän olen jälleen käyttänyt hyödyllisesti. Aamun aloitin leipomalla porkkanasämpylöitä sekä suklaakakkua. Sitten lepäsin tuntitolkulla telkkarin edessä katsoen luontodokkareita. Mitä kaikkea tämä maapallomme päällänsä kantaakaan! Erityisen innostunut olin viittojaravuista, joiden urospuoliset yksilöt huitovat suurta sakseaan houkutellakseen naaraan käymään kolossaan. Ja niin se vain näytti toimivan. Mitä isompi saksi, sitä parempi flaksi. Luontoäidillä on todella mielikuvitusta!

Huomasin juuri, että avomiehellä ja minulla on seuraava yhteinen vapaapäivä n. kolmen viikon kuluttua. Täytyypä siis käyttää nämä yhteiset illat hyödyksi. Itselläni on vielä lähtö Helsinkiin tuttuja moikkaamaan ja Depeche Moden keikalle. Kun minä kotiudun reissultani, niin mies lähteekin 300 kilometrin päähän töihin ainakin kolmeksi viikoksi. Yhteinen aika on siis kortilla.

Kohta mies tuleekin kotiin, joten nyt on parempi alkaa lämmittämään ruokaa kuten kunnon kotivaimon kuuluukin. Hyvää perjantaita!