Kello on jo yli puolen päivän ja minä hypin täällä edelleen yöpaidassani. Ajattelin tänään pitää pyjamapäivän, eli pukea "oikeat" vaatteet päälle ainoastaan jos täytyy lähteä jonnekin tai jos joku tulee kylään. Muuten tämä päivä on omistettu lekottelulle, makoilulle, syömiselle ja nukkumiselle. Avokki tuolla sohvalla sitä nukkumispuolta hoitaakin onnistuneesti. Kuorsaus vaan kuuluu.

Viime viikolla työt alkoi joka päivä seitsemältä, joten yöunet on jääneet ikävä kyllä liian vähäisiksi. Eihän sitä osaa mennä nukkumaan ajoissa vaikka tietääkin että aamulla on aikainen herätys. Paitsi keskiviikkoiltana sammuin kuin saunalyhty. Köllähdin sohvalle ja aloin katsomaan CSI New Yorkia, mutta en nähnyt ohjelmasta edes alkutekstejä. Jakson päätyttyä heräsin, vaihdoin yövaatteet ja painuin pehkuihin.

Eilen illalla olimma taas tansseissa. Jo toisen kerran kuukauden sisään! (Jokin on vialla, sanoi eräs ystäväni...) :) Mutta hauskaa oli! Kävimmä avokin kanssa kokeilemassa parit humpat, mutta ilmeisesti me tarvitsemme isomman tanssilattian.... Mulla ahdistaa kun tanssilattia on niin täynnä, että koko ajan jonkun kyynärpää on kylkiluitten välissä tai korvassa. Ja kun tanssitaito meillä molemmilla on mitä on, niin tulimme siihen tulokseen että tanssikursseille on päästävä. Avokilla tuntuu olevan kaksi vasenta jalkaa, jotka molemmat vuorotellen astuvat minun varpaille. Minä taas olen niin pitkä, että kun koulussa tansseja harjoiteltiin, olin aina pojan roolissa ja sen takia sitten nykyäänkin alan vängällä viemään... :)

Puhelin piippaa tasaiseen tahtiin, monet tuttavat ovat tulleet tänne pääsiäisen viettoon. Onneksi tässä on nyt monta päivää aikaa tapailla tuttuja ja kertailla kuulumisia. Eilen törmäsin kaupassa vanhaan opiskelukaveriin, jota en ole nähnyt kolmeen vuoteen. Tänään on tulossa kylään yksi parhaista ystävistä, jota näen aivan liian harvoin välimatkan takia. Onneksi tämä kamu ei hämmenny vaikka yöpaidassani täällä hyppelenkin. :)

Jahas, pitänee alkaa pitsaa tekemään, että vieraskin saa ruokaa. Myös avokin veli on ilmestynyt paikkakunnalle, joten saattaapi sekin tulla jakamaan pöydän antimet...

Hyvää Pitkäperjantaita!