Jahas, niinhän se taas reilu viikko vierähti ennen ku tänne taas päästiin kirjoittelemaan. Jostain syystä aika vaan tuntuu vierähtävän niin nopeasti, että nettiin ei yksinkertaisesti ehdi.

Tänään olen sairasvapaalla. Eilen illalla alkoi mahtava mahakipu, eikä tunnu hellittävän millään. Tiedä sitten onko tämä vatsatautia vai liittyykö enemmänkin naistenvaivoihin. Joka tapauksessa, inhottava olotila. En ole tänään uskaltanut syödä kuin kaurapuuroa, pitää illemmalla katsoa että mitä voisi syödä. Pakkohan sitä vissiin on kuitenkin jotain syödä, ettei ihan näivety...

Viikonloppu sujahti vikkelään. Perjantaina vietettiin avokin kanssa romantic candle light - dinner. Minä tein perunamuussin ja avokki väsäsi hirvikäristystä. Ihan hyvää tuli ja kaikki syötiin. Sitten katsottiin illan leffa ja rapsuteltiin toisiamma. Mukavata!

Lauantaina kävimme avokin veljen kanssa katsomassa paikkakunnan yöelämää. Hauskaa oli tuolloinkin. Väkeä oli liikkeellä runsain mitoin, johtuen paikkakunnalla järjestetystä hyväntekeväisyystapahtumasta. Vanhoja tuttuja ja työkavereita riitti jutteluseuraksi koko illan ajan.

Sunnuntaina sitten eräät kärsivät krapulasta ja väsymyksestä. Itse nukuin viisi tuntia ja pärjäsin oikein hyvin koko päivän. Vietettiin laatuaikaa parhaan kamun kanssa, käytiin syömässä tyttöjen kesken ja shoppailtiin marketissa. Ostin itselleni ruusuja, kun kukaan muu ei niitä näytä koskaan ostavan. :) Kotona odotti sitten väsynyt mies. Onneksi meillä ei ollut tilanne niin paha kun kamun luona. Hänen miehensä ei ollut päivän aikana herännyt kertaakaan, vaan oli nukkunut 24 tuntia putkeen. Vissiin vähän univelkaa.

Taidanpa tästä painua tuonne sängynpohjalle makoilemaan ja lepäilemään. Vatsakivun takia jäi nuo yöunet kovin vähäisiksi... Zzzzzz.....