Onpas ollut hieno ja lämmin sää tässä viime päivinä. Tänään alkoi kuitenkin jo näillä leveysasteilla viilentyä ja pyöräily töihin ilman hanskoja ei enää ollutkaan kivaa. Noh, onneksi nyt päivän mittaan on taas aurinko alkanut pilkahtelemaan, niin paluumatkalla paleltumisvaaroja ei enää luultavasti olekaan.

Viikonloppuna olimme avokin kanssa reippaita. Lauantaina heräsimme ennen kahdeksaa ja aloimme tekemään kevätsiivousta. Kämppä tuli siivottua lattiasta kattoon ja sitten avokki sai kuningasidean. Kävimme ostamassa uuden sängyn!!! Tähän asti olemme kituuttaneet 120 cm leveässä sängyssä ja nyt tilaa on 40 senttiä lisää. LUKSUSTA! Unet onkin maistuneet parina yönä erityisen hyvältä.

Lauantai-iltana palkitsimme itsemme saunalla sekä rrrromanttisella ravintolaillallisella. Mies sai himoitsemansa pihvin ja minä valkosipulikanaa. Nam! (Valkosipulikanan jälkeen kyllä luultavasti tuoksuin ihan joltain muulta kuin romanttiselta.) Kävimme vielä pubin puolellakin moikkaamassa tuttuja. Yllättävän paljon siellä kamuja löytyikin, vaikka suurinosa olikin jo edellisenä iltana testanneet paikallisen yöelämän. Partyanimaaleja kaikki tyynni.

Jahas, taidanpa tästä painua hetkeksi töihin ja sen jälkeen palaveeraamaan. Töissä on kivaa!